Webhosting

Uw website op onze webservers betekend een goede service voor u en een veilige en stabiele omgeving voor uw website.
We starten met het het aanmaken van uw hostingpakket met een template, deze zullen we zo aanpassen dat het pakket bij uw website en wensen past.

Bij het hosten van uw website(s) heeft beschikbaarheid de hoogste prioriteit. Dat wil zeggen dat, wat er ook gebeurd, uw website altijd bereikbaar moet zijn voor uw bezoekers.

Redundantie van uw data
Door investering en innovatie is er in, het datacenter waar Internet en zo... haar servers heeft draaien, een ongekend betrouwbare infrastructuur ontstaan.

De opslagservers maken gebruik van Enterprise Class SAS Toshiba harde schijven. Het ZFS-bestandssysteem beheert de mirroring en striping van de harde schijven in een RAID10 configuratie. Mocht een harde schijf defect raken dan zijn er hotspares (reserve schijven die de functie van de defecte schijf over nemen) aanwezig.

Elke storageserver synchroniseert data naar een backup storageserver. Daarnaast wordt er een kopie van alle data op een off-site storage server bewaard.
Redundantie van de data

Redundantie van het Netwerk
Twee Juniper MX960 3D Universal Edge routers distribueren internetverbindingen naar alle Bladeservers. Twee FastIron LS 648 core switches van Brocade verzekeren optimale netwerkperformance.

Onze netwerken die naar het internet verbinden (DCG1 en DCG2) zijn via Rackswitches verbonden. In het geval dat netwerkverkeer via DCG1 uitvalt blijven de bladeservers middels DCG2 onverminderd beschikbaar. Raakt een Bladeserver in het netwerk onbeschikbaar dan schakelt de Rackswitch over op een alternatief pad.

Uw hoge verwachtingen worden waargemaakt door slimme oplossingen op meerdere niveaus.
Redundantie van het netwerk
Redundantie van de Hardware
Iedereen met verstand van ICT weet dat onderhoud van hardware veruit de grootste oorzaak is van downtime. Bij het datacenter waar Internet en zo... haar servers heeft draaien is dit anders. Ruim voor aanvang van onderhoud wordt alle 'server inhoud' "live" gemigreerd naar andere servers.

Ook downtime door hardwarefalen wordt geminimaliseerd, servers worden direct opnieuw opgestart op een altijd beschikbare 'Hot Spare'.

Deze en andere oplossingen zorgen ervoor dat u op de stabiliteit van de producten van Internet en zo... kunt vertrouwen.
Redundantie van de hardware