Werkwijze

Internet en zo... kent een strikte werkwijze wat betreft webhosting en webdesign. Op deze manier weet u waar u aan toe bent en kunnen wij het product leveren waar u om heeft gevraagd.

 1. KennismakingGezichtjes
  Wij weten graag met wie we te maken hebben, dit zal voor u ook zo zijn. smiley
  De kennismaking kan bij u op locatie zijn maar telefonisch komen we ook vaak tot een persoonlijke klik. De kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend en zonder kosten.
  In het eerste gesprek kunt vertellen wat u verwacht en wij zullen deze informatie aanvullen met eventueel extra mogelijkheden en/of ideeën.
   
 2. Offerte
  Op basis van de informatie, uw gegevens en eventuele documentatie uit het kennismakingsgesprek wordt er een overzichtelijke offerte gemaakt.
   
 3. Contract
  Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, zal een contract worden opgesteld waarin alle afspraken zijn samengevat ten aanzien van de opzet van de website, de voorwaarden, de kosten en de verwachte datum van oplevering.
   
 4. Ontwerp
  ComputerOké het is zover! U bent overtuigd en Internet en zo... mag voor u aan het werk.
  Het ontwerp van de website wordt uitgevoerd volgens de in het contract gestelde voorwaarden.
  Wij zullen u op de hoogte houden voor wat betreft de ontwikkeling en voortgang van uw site. Ook kunt u de voortgang van uw website zelf volgen gezien deze eerst op een ontwikkel omgeving wordt gebouwd. Tijdens de ontwikkeling heeft u de mogelijkheid aanpassingen door te geven (mits deze binnen de beschreven afspraken passen).
   
 5. Oplevering
  WereldAls uw website klaar is en u tevreden bent over het resultaat zal deze van de ontwikkel omgeving naar uw eigen hosting pakket worden verplaatst (uwbedrijf.nl).
  Wij zullen na de verhuizing nog een aantal zaken moeten instellen zodat de E-mail berichten van de website naar het juiste adres gaan, dat Google weet waar uw website is te vinden en rechten instellen om uw website optimaal te beschermen.

U heeft nu een website
die is te vinden op de wondere wereld die 'World Wide Web' (Internet) heet!

OnderhoudEr is nog één punt waar u rekening mee moet houden: Onderhoud van uw website.
Onderhoud van uw website kent twee vormen.

 • Is uw website gebouwd met behulp van een CMS?
  Een CMS is als een soort besturingssysteem voor uw website (lees meer over het CMS Drupal), deze is onderhevig aan updates (vergelijk dit met Windows, Linux of IOS updates).
  Deze updates zorgen ervoor dat uw website mee gaat met de laatste ontwikkelingen op Internet en zeker niet onbelangrijk, dat uw website veilig blijft.
  Voor deze vorm van onderhoud (bijwerken van updates) is een vastgestelde tijd in het contract opgenomen. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Internet en zo... zorgt hiervoor.
   
 • Ook na de oplevering van uw website moet er aandacht besteed worden aan uw internet presentatie. Een website met recente informatie wordt beter bekeken als één die er jarenlang het zelfde uitziet. Wij kunnen voor u dan ook van tijd tot tijd nieuwe afbeeldingen en/of tekst plaatsen.

  Het streven van Internet en zo... is dat u met zo min mogelijk met technische 'rompslomp' te maken heeft. Om Internet en zo... aan het werk te zetten kunt u tickets inkopen die u het recht geven, ten aller tijden, nieuwe content (informatie zoals tekst, afbeeldingen e.d.) op uw website te laten plaatsen.
  Zo zorgd u ervoor dat uw site up to date blijft. Hierdoor blijft uw website aantrekkelijk voor de bezoekers en zullen zij regelmatig terugkeren.